Občerstvení na Sletišti? Zůstává pestré s přijatelnými cenami

Centrum sportovního dění rekreantů kladenské Sletiště nabízí tradičně pestrou škálu možností občerstvení.

Letos ke známým prodejcům přibylo občerstvení v tenisovém areálu DLI. Bistro nabízí kávu od 30 do 35 korun, horkou čokoládu (35 Kč), či různé pokrmy od 15 do 25 korun.
Na hlavní cestě u brány Sletiště stojí i tento rok stánek s výtečnou točenou zmrzlinou. Točená zmrzlina Sletiště rozšířila sortiment vanilkové s polevou a klasické čokoládové ještě o jahodový sorbet. Velká porce stojí 30 korun. Stejně jako zmrzlina je v tomto stánku oblíbená ledová tříšť (60 Kč).
V jediné klasické hospodě na Sletišti se zastaví hlavně muži jak sportovci, tak otcové i dědové na procházce s ratolestmi. Dvanáctku Bernarda tam účtují za 32 korun, desítka, jedenáctka a polotmavý Bakalář jsou za 29 korun. Kofola se pohybuje od 20 do 30 korun, malinovka od 20 do 25 korun, zmrzlina na klacku od 13 do 48 korun. Klobáska vyjde na 55 korun.
U dětských hřišť stojí zděný stánek Sportovních areálů města Kladna. V současné době je na nabídce znát, že si ho pronajal soukromník. Menu je oproti rokům minulým bohaté. Základní fast food stojí od 25 do 35 korun, káva je od 35 do 48 korun, horká čokoláda za 49 Kč, čaj za 20 Kč, vinný střik za 65 Kč, točená kofola 18 – 30 Kč, domácí limo 35 Kč. Bonus navíc je možnost pronajmout si lehátko na celý den za 50 korun...

Jan Murárik

mor
Tenisový trenér Jan Moravec se svým potomkem potvrzují pravidlo, že si na Sletišti jistě všichni pochutnají 

vins
Na území sportovního areálu stojí vyhledávaná hospůdka

stanek
Kamenný stánek u dětských hřišť má letos velmi pestrou nabídku

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí