David Fechtner: Předčíme klientovo očekávání

V objektu kladenského Bajkalu vznikl ojedinělý projekt. Jeho tvůrcem je zkušený trenér David Fechtner. Zapomeňte přitom na pojetí klasického fitness. V jeho originálním klubu si každý zlepší fyzickou i psychickou kondici nejnovějšími metodami.

Co jste v Kladně uvedl do světa za novinku?
Soukromou privátní tělocvičnu (usmívá se). Nejsme fitko, posilovna ani bouchárna. Nelze k nám jen tak přijít z ulice. Každý klient se k nám musí objednat, nejlépe přes naše webové stránky, poté projít vstupní konzultací, testováním, vypracujeme mu fyzickou diagnostiku a dozvíme se, proč se sebou chce něco dělat. Pravý důvod je důležitý. Pak začne naše spolupráce. Naším cílem je předčít klientovo očekávání!

Trvá dosažení cíle dlouho?
První část vzájemné spolupráce trvá tři měsíce. Klient k nám chodí dvakrát týdně. Po třech měsících přecházíme na náročnější tréninky. Jsme k dispozici od půl šesté ráno do osmi hodin večer.

Kolik osob může u vás cvičit naráz?
Maximum je deset lidí, což zapadá do klubové atmosféry. Vždy se klientům někdo z trenérů věnuje. S mnohými z nich jezdíme na výlety, dovolené, zprostředkováváme jim různé zážitky. Celkově se staráme o jejich zdraví. Jde o náš balík služeb. Více informací se dozvíte na webové adrese www.fwc.cz.

Jan Murárik

fechdve
V těchto prostorech vás sice čeká dřina, ale ve velmi příjemném prostředí

fechtriii
Pro oči je zelená dobrá, ovšem až na ní potáhnete sáně, bude vám fuk jakou má plocha barvu...

fechsedm
Spalovač tuků nemusí hořet...

fechpet
Relaxační zóna s možností vypít si vynikající zrnkovou kávu

fechsest
A tady to pro každého klineta začíná




Počasí Kladno

Předpověď počasí