Rodinná kročehlavská restaurace láká především na zajímavé druhy ryze českého piva.

„Nechtěli jsme europivo, tak jsme sáhli po českém Bernardu a lidi si ho oblíbili,“ říká provozovatelka Markéta Vinšová. Máka, která existuje zhruba osm let, je plná především o víkendech, přes všední dny stojí na jídle. Máku si oblíbili volejbalisté kladenského klubu, ovšem hospoda sama o sobě zatím není zázemím pro zájmové spolky.

Otevírací doba: po – čt (11 – 22), pá (11 – 01), so (12 – 01), ne (zavřeno)

Druhy točených piv a jejich ceny: Bernard – desítka (26 Kč), nealko (26 Kč), desítka nefiltrovaná (27 Kč), jedenáctka polotmavá (29 Kč), dvanáctka nefiltrovaná (34 Kč), čtrnáctka nefiltrovaná (35 Kč), šestnáctka Bohemia (44 Kč)

Hotovky: různé dle denní nabídky (od 79 do 89 Kč)

Specialita podniku: množství čepovaného Bernarda

Nejdražší panák: metaxa dvanáct hvězdiček (111 Kč)

Wi-fi/televize: ano/tv se pouští jen na sportovní přenosy

Chuťovky k pivu: škvarková pomazánka (25 Kč), domácí kuřecí játrová paštika (69 Kč)

Počet míst: 95 včetně salonku

Počet štamgastů: 35

Zábava: ne

Pozn. red.: uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám

Jan Murárik

makaindian

Indián nad kuchyní prý nic neznamená

makaseplni

Máka se plní přes víkend

makatrofej

Trofej věnovaná cvičícímí seniorkami jako ocenění kvality Máky

makavice

Více točeného Bernarda jinde v Kladně neochutnáte

makavmaceodlozite

V Máce odložíte potomky

makavmace

Najdete tu bohatý výběr specialit