
Rodinná kročehlavská restaurace láká především na zajímavé druhy ryze českého piva.
„Nechtěli jsme europivo, tak jsme sáhli po českém Bernardu a lidi si ho oblíbili,“ říká provozovatelka Markéta Vinšová. Máka, která existuje zhruba osm let, je plná především o víkendech, přes všední dny stojí na jídle. Máku si oblíbili volejbalisté kladenského klubu, ovšem hospoda sama o sobě zatím není zázemím pro zájmové spolky.
Otevírací doba: po – čt (11 – 22), pá (11 – 01), so (12 – 01), ne (zavřeno)
Druhy točených piv a jejich ceny: Bernard – desítka (26 Kč), nealko (26 Kč), desítka nefiltrovaná (27 Kč), jedenáctka polotmavá (29 Kč), dvanáctka nefiltrovaná (34 Kč), čtrnáctka nefiltrovaná (35 Kč), šestnáctka Bohemia (44 Kč)
Hotovky: různé dle denní nabídky (od 79 do 89 Kč)
Specialita podniku: množství čepovaného Bernarda
Nejdražší panák: metaxa dvanáct hvězdiček (111 Kč)
Wi-fi/televize: ano/tv se pouští jen na sportovní přenosy
Chuťovky k pivu: škvarková pomazánka (25 Kč), domácí kuřecí játrová paštika (69 Kč)
Počet míst: 95 včetně salonku
Počet štamgastů: 35
Zábava: ne
Pozn. red.: uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám
Jan Murárik
Indián nad kuchyní prý nic neznamená
Máka se plní přes víkend
Trofej věnovaná cvičícímí seniorkami jako ocenění kvality Máky
Více točeného Bernarda jinde v Kladně neochutnáte
V Máce odložíte potomky
Najdete tu bohatý výběr specialit
- U nádraží se jim daří< Předchozí
- Pivnice Na Štěpánce láká na nefiltrované pivoDalší >