U nádraží se jim daří

„Vykřičený“ dům, ale i Hotel U nádraží, který v těchto místech stával, nabízel v roce 1911, kdy ho převzal nový provozovatel, řízné smíchovské pivo a mimo obědů i večeří také přesnídávky. 

V minulém režimu tady měli své kanceláře zaměstnanci československé železnice. „Otevřeli jsme před sedmi roky. Celý dům jsme zrekonstruovali, zřídili v něm hospodu a na dvoře postavili zahrádku. Původně jsme zamýšleli jen pivnici, která by fungovala přes léto, v zimě jsme chtěli odpočívat. Ale protože naproti na nádraží nevařili, tak jsme začali vařit, chytlo se to, a tak máme otevřeno celý rok,“ říká spolumajitelka Bohumila Neumannová a s úsměvem dodává, že se hospodě daří nad očekávání dobře.

Otevírací doba: denně od 8 do 22 hodin, nebo dokud jsou hosté

Druhy točených piv a jejich ceny: Krušovice desítka (20 Kč), jedenáctka (22 Kč), černé (22 Kč)

Hotovky: výpečky, guláš, prostě česká klasika (65 – 85 Kč)

Specialita podniku: zabijačky, domácí klobásy s kaší a okurkou (cca 80 Kč)

Nejdražší panák: whiska (60 Kč)

Wi-fi/tv: ano

Chuťovky k pivu: pikantní toast (40 Kč), domácí tlačenka (35 Kč)

Počet míst: 50, zahrádka 80

Počet štamgastů: 15

Zábava: přes léto venku zoo koutek s papoušky, grilování

Pozn. red.: Uvedené ceny a nabídka podléhají aktuálním úpravám

Jan Murárik

unadrazilokal

Místní lokál

unadrazinadkuchyni

Nad kuchyní zaujme malba

unadrazinarazili

Narazili jsme na první výčep, který voněl po kytkách

unadrazinazahradce

Na zahrádce stojí minikuželník

unadraziplakat

Plakát zachytil jednu z historických změn

unadrazisalonek

Salonek je stále nachystaný

unadrazitake

Také U nádraží zanechal stopu malíř Karmazin

unadraziunadrazi

U nádraží mají rádi papoušky

unadrazivoliera

Voliéry ožívají prvními teplými dny

unadrazivzime

V zimě zasklená, v létě odkrytá zahrádka

unadrazizahradka

Zahrádka je pýcha majitelů


Počasí Kladno

Předpověď počasí