Jestliže v Kladně existují místa přímo stvořená k setkávání se, pak je Shock jejich středobodem.

Restaurace existuje deset roků. Loni ji převzal nový provozovatel a rozumně zachoval restauraci její proslulou identitu. „Bylo by chybou Shock výrazně měnit. Přesto k některým novinkám v září sáhneme,“ říká Tomáš Rýva. 

Shock je málokdy prázdný, zvláště o víkendech v něm život pulzuje naplno.

Otevírací doba: po – čt (11 – 23), pá – so (11 – 01), ne (zavřeno)

Druhy točených piv a jejich ceny: Staropramen nefiltrovaný (39 Kč), Stella (43 Kč), Höegaarden (49 Kč)

Hotovky: tří jídla denně, jedno české, jedno ze zahraniční kuchyně, salát (95 – 120 Kč)

Specialita podniku: steaky ze zestárlého hovězího z Jižní Ameriky nebo Austrálie (200 – 400 Kč)

Nejdražší panák: Havana Cohiba (1200 Kč, k panáku dostanete krabici doutníků Cohiba)

Wi-fi/tv: ano

Chuťovky k pivu: nachos (85 Kč), focacia krájená na kousíčky s uzeným lososem, grilovaným kuřecím nebo kozím sýrem (95 – 115 Kč)

Počet míst: 120

Počet štamgastů: víkendových cca 100, ostatních cca 120

Zábava: do Shocku se chodí povídat s přáteli, vychutnávat příjemnou atmosféru

Pozn. red.: uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám

Jan Murárik

shockkoncertni

Koncertní místo barmanů

shocknajista

Na jistá místa lze dojít s knihou...

shocknavikend

Na víkend si místa raději rezervujte

shockpres

Přes léto se dá obědvat na terase

shockrestauraci

Restaurací prostupuje příjemný design