Jestliže v Kladně existují místa přímo stvořená k setkávání se, pak je Shock jejich středobodem.
Restaurace existuje deset roků. Loni ji převzal nový provozovatel a rozumně zachoval restauraci její proslulou identitu. „Bylo by chybou Shock výrazně měnit. Přesto k některým novinkám v září sáhneme,“ říká Tomáš Rýva.
Shock je málokdy prázdný, zvláště o víkendech v něm život pulzuje naplno.
Otevírací doba: po – čt (11 – 23), pá – so (11 – 01), ne (zavřeno)
Druhy točených piv a jejich ceny: Staropramen nefiltrovaný (39 Kč), Stella (43 Kč), Höegaarden (49 Kč)
Hotovky: tří jídla denně, jedno české, jedno ze zahraniční kuchyně, salát (95 – 120 Kč)
Specialita podniku: steaky ze zestárlého hovězího z Jižní Ameriky nebo Austrálie (200 – 400 Kč)
Nejdražší panák: Havana Cohiba (1200 Kč, k panáku dostanete krabici doutníků Cohiba)
Wi-fi/tv: ano
Chuťovky k pivu: nachos (85 Kč), focacia krájená na kousíčky s uzeným lososem, grilovaným kuřecím nebo kozím sýrem (95 – 115 Kč)
Počet míst: 120
Počet štamgastů: víkendových cca 100, ostatních cca 120
Zábava: do Shocku se chodí povídat s přáteli, vychutnávat příjemnou atmosféru
Pozn. red.: uvedené ceny a nabídky podléhají aktuálním úpravám
Jan Murárik
Koncertní místo barmanů
Na jistá místa lze dojít s knihou...
Na víkend si místa raději rezervujte
Přes léto se dá obědvat na terase
Restaurací prostupuje příjemný design
- Mezi puky. „Náš zákazník, náš pán“< Předchozí
- V „Účku“ poznáte chuť vítězstvíDalší >