V sobotu Kladno zažije Noc válečníků. Přijet má Vémola

Šestnáctá noc válečníků v kladenské sportovní hale se tentokrát uskuteční v duchu disciplíny MMA. V sobotu poprvé v historii je program rozšířen také o dopolední zápasy. Hlavní večerní show by měl zhlédnout i slavný český bojovník v MMA Karlos Vémola. 

Odvětví MMA se na Noci válečníků už představilo v ringu, ale nyní je, jak se sluší a patří, poprvé v kleci. Vrchol galashow obstará v programu poslední duel mezi kladenským Cvernou (43) a Srbem Milutinovičem (40). Kladenští fanoušci si jistě přijdou na své při střetnutí Filipa Lehmana a Petra Pešty v MMA váze do 84 kilogramů. Mimo program MMA nastoupí ve váze do 100 kilogramů Ibl proti Janáčkovi v K-1 a Hořejšek se ve váze do 81 kilogramů střetne v boxerském utkání s Bezvodou. 

Noc válečníků tentokrát začíná už v jedenáct hodin dopoledne amatérskou ligou asociace MMAA. Hlavní boje začnou v 19.00 hodin a skončí jako obvykle po třiadvacáté hodině večer. Vstupenka na dopolední program stojí 100 korun, na večer koupíte vstupenky v rozmezí od 290 do 390 korun.

-red- 

Foto: redakce a Vašek "Kony" Konrád (Karlos Vémola)

nockarel

Na Noci se opět představí boxer Karel Hořejšek

nockarlos

Karlos Vémola prý bude v hledišti

nocfoto

Fotografie pro Vaše Kladno z Noci zajistí Venca Kony Konrád


Počasí Kladno

Předpověď počasí