Mítink Kladno Indoor potvrdil, že Češi vysokou atletiku pořádat umí

Další ročník atletického mítinku Kladno Indoor je historií. Fanoušky atletiky nejvíce zaujal syrský výškař startující za pořadatelský klub A.C. TEPO Kladno.

Skok vysoký opanoval výkonem 225 centimetrů Majd Eddin Ghazal. Za rekordem mítinku zaostal tři centimetry a Kladnu se upsal na celou sezonu. Bude startovat v každém extraligovém kole a věříme, že ho uvidíme také na mítinku Kladno hází a Kladenské memoriály, uvedl za pořadatele Jakub Kubálek, který výškaře objevil při své cestě po Sýrii. Ghazal ke každému startu přiletí buď ze Sýrie nebo z Ománu, kde trénuje. 
Výšku žen ovládla Ukrajinka Yulia Chumachenko. Jako jediná překonala laťku ve výšce 186 centimetrů. V druhé disciplíně mítinku kouli mužů a žen kralovali Nor Marcus Thomsen (20,85 metru) a Švédka Fanny Roosová (18,74 metru). 
Z pořadatelského hlediska mítink dopadl skvěle. Co se závodního pole týče, viděli jsme velmi výborné halové výkony. I touto cestou děkuji všem, kteří se na jeho organizaci podíleli, doplnil Jiří Klesnil, předseda A.C. TEPO Kladno.

Jan Murárik

indoorsyr
Majd Eddin Ghazal je Kladeňák

indoorvys
V tuhle chvíli sice Ukrajinka laťku shodila, ovšem s vědomím, že předtím skočila ze všech nejvýš...

indoorstan
Loňský vítěz mítinku Tomáš Staněk si tentokrát s koulí příliš nerozuměl 

indoorfib
Zatímco legenda koule Helena Fibingerová předává své poznatky, Portugalec Belo se soustředí na svůj pokus

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí