Podpořte také na hokeji děti v nemocnicích

Český hokej se v těchto dnech tradičně halí do oranžové barvy a pomáhá pacientům z řad dětí.

Třetí rok projektu O Kapku lepší hokej si klade za cíl podpořit nemocné děti s poruchami krvetvorby. Oranžová je barvou symbolizující tento boj. Nejen český hokej, ale my všichni můžeme dětem v nemocnicích pomoci. 
Možností, kterak se projektu zúčastnit, je několik. Přispět formou DMS (dárcovské SMS), platbou přes QR kód ze svého internetového/mobilního bankovnictví, zakoupit oranžovou stužku projektu na vybraných stadionech nebo online, vydražit jeden z originálních dresů Tipsport extraligy, Chance ligy nebo národního týmu (aukce startuje v polovině února), koupit produkt z edice O Kapku lepší hokej z Fanshopu českého hokee, koupí speciálních hokejových LIVE kartiček (od poloviny února). 
Extraligové kluby jsou do projektu zapojené do pátku 4. února. V každém zápase mají hráči a trenéři na sobě speciální oranžové prvky. V každém týmu nastupuje jeden hráč se speciálním dresem s oranžovým rukávem a speciálně upraveným logem, který se bude následně dražit v internetové aukci. Na vybraných stadionech mohou fanoušci přispět do kasičky O Kapku lepší hokej a koupit si oranžovou stužku. 

Jan Murárik

akapkaplak


Počasí Kladno

Předpověď počasí