Tipujeme semifinalisty fotbalového mistrovství a jeho vítěze

Fotbalový šampionát dnes vstupuje do své čtvrtfinálové fáze. Zítra večer budou známí semifinalisté. Zeptali jsme se vybraných osobností, koho mezi nejlepšími čtyřmi vidí oni a kdo podle nich celé mistrovství vyhraje.

Jiří Hondl, předseda Sokola Hostouň: Do semifinále se dostanou Brazílie, Holandsko, Francie a Portugalsko. Celkově vyhraje Brazílie, ovšem jestli si do té doby udrží dosavadní herní trend.
Květoslava Havlůjová, ředitelka Sportovního gymnázia Kladno: Mistrovství sleduji, protože mám doma čtyři chlapy. Líbí se mi, jak hrají Maročané. Maroko proto tipnu jako mistry světa. V semifinále s nimi budou Francouzi, Chorvaté a Holanďané.
Jaromír Bureš, ředitel kladenské nemocnice: Semifinále bude ve složení Argentina, Brazílie, Portugalsko, Anglie. Pokud nenastoupí Ronaldo, tak budou mistry světa Portugalci.
Nikol Červená, strážnice Městské policie Kladno: Moc fotbal nesleduji, ale myslím si, že do semifinále postoupí Francie, Brazílie, Argentina a Portugalsko. Mistry světa se stanou Brazilci.
Tomáš Ondrášek, ředitel vědecké knihovny v Kladně: Mistrovství sleduji a tipuji, že mezi čtyři nejlepší postoupí Brazílie, Maroko, Francie, Holandsko. Šampiony budou Maročané, těm to přeji za to, jak hrají a s jakým nadšením slaví výhry.
Tip redakce: Brazílie, Argentina, Anglie, Portugalsko. Mistr světa Portugalsko.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí