Získají kladenští žáci atletický mistrovský titul?

Dnes proběhne za pořadatelství atletického klubu Spartak Praha 4 na stadionu Děkanka český šampionát družstev v kategoriích žáků a žákyň. A o republikový titul budou usilovat i mladí kladenští atleti.

Postup na šampionát si prostřednictvím Mistrovství Čech, resp. Mistrovství Moravy a Slezska, vybojovalo v obou kategoriích 10 družstev. Mezi žáky se pokusí na svůj triumf z minulého roku v Třinci navázat atleti z TJ Sokol Kolín-atletika. Dalšími postupujícími družstvy jsou ASK Slavia Praha, SK Jeseniova, TJ Dukla Praha, A. C. TEPO Kladno, ŠAK Pardubice Benešovka, Lokomotiva FOSFA Břeclav, Atletický klub Olomouc, TJ Sokol Opava a AC Moravská Slavia Brno.

Mezi žákyněmi chybí obhájkyně titulu z Atletika Poruba, a tak o mistrovský titul a medaile zabojují žákyně z SK Jeseniova, ASK Slavia Praha, AK ŠKODA Plzeň, TJ Sokol Kolín-atletika, Atletika Líbeznice, AC Turnov, Atletický klub Zlín, Atletický klub Olomouc, TJ Sokol Opava a SSK Vítkovice.

Mistrovství bude oficiálně zahájeno v 10.25 hod. a nové mistry i mistryně České republiky poznáme v 18.30 hod., kdy proběhne slavnostní vyhlášení. (md)

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí