Florbaloví Kanonýři se vrací domů!

Kanonýři se po více než měsíční pauze, vyplněné čtyřmi venkovními zápasy, představí v domácí hale BIOS. Soupeřem jim bude dnes od 19 hodin pražský tým Black Angels.

Black Angels ve své druhé prvoligové sezóně pošilhávají po play off. Ve vyrovnané prvoligové tabulce jsou momentálně na 10. místě s tříbodovou ztrátu na osmou pozici zaručující účast v play off. Poslední kolo „Černí andělé“ zvládli, když doma porazili trápící se Brno 7:4, čímž ukončili čtyřzápasovou sérii proher. Trenérem týmu je Tomáš Janeček, který v ročnících 2009/10 a 2010/11 působil v Kladně – první sezónu s družstvem postoupil do extraligy, ale v té následující Kladno putovalo zpět o patro níž. Nejproduktivnějším hráčem mužstva je Lukáš Nekola s 22 body, který je hlavním střelcem, protože jeho bilance je 20 gólů a 2 asistence.

Kanonýry po posledním domácím zápasu se Svitavami čekala čtyři venkovní utkání. Prvním z nich bylo střetnutí právě s Black Angels, ve kterém Kladno po boji zvítězilo 7:6. Už v novém roce 2016 se kladenští hráči utkali s Brnem, které porazili 11:6 a následně rozdrtili Rožnov 15:3. Tvrdý direkt Kanonýrům uštědřil v posledním kole ex-extraligový Liberec, jenž je zničil poměrem 9:2. I přes prohru v Liberci zůstalo Kladno na 3. místě prvoligové tabulky.

- tl -

Foto: archiv Black Angels

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí