Náborová show na stolní tenis v ZŠ Doberská

V rámci projektu Jeden za všechny, všichni za stůl 2 zavítá stolnotenisová show do Kladna, konkrétně do ZŠ Doberská. Akce startuje zítra v 9 hodin.

V loňském roce se uskutečnil premiérový ročník kampaně Jeden za všechny, všichni za stůl, v jejímž rámci proběhlo čtrnáct velkých show v základních školách po celé České republice. Do různých soutěží s pálkou a pingpongovým míčkem se v rámci sportovně-zábavných programů zapojilo přes 5000 dětí. Výsledkem kampaně, jejíž patronkou byla reprezentantka Iveta Vacenovská, bylo 360 nových dětí ve stolnotenisových oddílech a několik nově vzniklých kroužků stolního tenisu v základních školách. 

Ve druhé sezoně budou prezentační show na školách sloužit zejména jako náborové akce pro stolnotenisové kroužky. V praxi to znamená, že každá základní škola, v níž se uskuteční zábavné stolnotenisové dopoledne, bude propojena s konkrétním klubem v daném městě. Výsledkem by měla být dlouhodobá spolupráce obou organizací formou nově vzniklého kroužku stolního tenisu od začátku školního roku 2016/17.

Patrony projektu jsou Iveta Vacenovská, dlouholetý reprezentant Petr Korbel a dvě mladé naděje českého stolního tenisu Tomáš Polanský a Zdena Blašková.

Každý malý účastník si ping-pong vyzkouší ve čtyřech hravých disciplínách a samozřejmě pro zájemce nebude chybět ani přihláška do plánovaného nového kroužku stolního tenisu.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí