Jsme v nominaci na Světovou ligu ve volejbale!

Největší hvězda mezi nahrávači české extraligy je Daan van Haarlem. Volejbalista, který po sezoně podepsal s Kladnem novou smlouvu, a který svoji zemi, Nizozemí, bude reprezentovat na nadcházejícím Světovém poháru. Ovšem s ním také Vaše Kladno!

Na tom by nebylo nic zvláštního, jako na další informaci, jež málem zapadla mezi ostatními. Každý hráč Světové ligy má samozřejmě v rámci soutěže také svou vizitku, podle které ho fanoušci volejbalu indentifikují a pokud je zaujme, dozvědí se o něm bližší informace. 

A v minulých dnech zcela v tichosti změnil Daan klub. Zůstává sice dál v Kladně, jenom změnil jméno klubu. Ve vizitce pro Světový pohár má totiž uvedeno místo Volleyball.cz Kladno zcela jednoznačně Vaše Kladno. Daan v rozhovoru pro naši redakci sice uvedl, že si Kladno oblíbil, ale že až tak, to jsme netušili...

Za tento dobrovolný přestup mezi amatéry Daanovi tímto vřele děkujeme a jeho náklonnosti si vážíme. Samozřejmě jsme se nezapomněli zeptat, co na to v "bývalém" klubu. "Jsme rádi, že Daan zůstává i pro příští sezonu v Kladně a věříme, že se s redakcí Vašeho Kladna bez problému domluvíme na jeho hostování," uvedl se šibalským úsměvem trenér Milan Fortuník. 

- red -

harlemvkdovnitr


Počasí Kladno

Předpověď počasí