Alpiq může slavit, ale až v Pardubicích

Nedělní oslavy zisku titulu se nekonají. Hokejbalový Alpiq prohrál třetí zápas finálové série s Pardubicemi 1:2 v prodloužení (0:0, 1:1, 0:0 – 0:1) a v neděli musí vyhrát, aby následující středu mohl bojovat v posledním utkání o mistrovský pohár. 

Padla rozhodující branka do sítě Kladna už v přerušené hře, nebo se míček přes brankovou čáru překutálel ještě předtím? Odpověď na tuto otázku už nikdo řešit nebude. Kladenští promarnili v utkání několik slibných příležitostí a o něco horšího soupeře poslali sami do prodloužení, kde poté inkasovali smolný gól…

„Nechce se mi tomu věřit. Nic neměli, my byli celý zápas lepší, ale impotentní v koncovce. Přijďte, prosím, v neděli fandit,“ zve na další zápas Tomáš Kudela.

V nezvyklém prostředí, na první ploše zimního stadionu, kde se podle odhadu na tribuně sešlo přes tisíc lidí, tak v neděli dopoledne (10.00 h.) musejí Kladenští udělat ještě víc pro to, aby Pardubičtí neslavili titul v Kladně. 

Branky a nahrávky: 27. Špaček (Potěchin) – 30. Urbanec (Kubeš, Bílý), 47. Březina

HBC ALPIQ Kladno: Jirotka (Hájek) – Kudela, Pospíšil, Příhoda, Pliml, Dědič, Soukup, Hnízdil, Potekhin, Špaček, Ogurčák, Šrámek, Pražák, Kohout, Šícha, Štěpaník, Schnaubelt, Nosek, Vondrák, Haisman, Šťastný.

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice: Stárek (Smekal) – Mašík, Jiřík, Filip, Krejčí, Pecina, Mokříž, Kosina, Kamaryt, Urbanec, Bílý, Gabriel, Březina, Kubeš, Česák, Kasal, Urban, Vlasák, Merta, Skřivánek, Kunc.

Jan Murárik

Foto: Benyhogalerie, Beny Kostečka

 

Na snímku: Před zápasem se s hráči obou mužstev vyfotili Pavel Patera a František Kaberle.


Počasí Kladno

Předpověď počasí