Kanonýři přivítají Tatran!

Druhé superligové klání sehrají Kanonýři znovu v domácí hale. V neděli nastoupí proti nejúspěšnějšímu českému týmu – Tatranu Střešovice.

neděle 25. 9. 17:00 hod. Kanonýři Kladno – Tatran Střešovice, SH BIOS Kladno

Tatran za svoje působení v nejvyšší soutěži získal titul 16 x a k tomu přidal 4 x stříbrné medaile a 3 x bronzové. Na medaili nedosáhl až v posledním ročníku, ve kterém vypadl po sedmizápasové sérii s Vítkovicemi ve čtvrtfinále. Střešovice v posledních letech výrazně omlazují kádr, který doplňují především z řad vlastních juniorů. Největší stálicí v dresu Tatranu je legenda českého florbalu, brankář Tomáš Kafka. Spoustu zkušeností i z mezinárodní scény má kapitán týmu Marek Deutsch. Z mladých hráčů na sebe nejvíce upozorňují reprezentanti Marek Beneš s Ondřejem Němečkem. Tatran v 1. kole zvítězil na půdě Pardubic 7:6, a to před rekordní návštěvou na utkání základní části (2112 diváků).

Kladenští odehráli úvodní zápas sezony s favorizovanou Mladou Boleslaví, které podlehli 1:5. Premiérovou branku v dresu Kladna si připsal Riebauer. Pro mnohé hráče z řad Kanonýrů bude mít nedělní souboj speciální náboj, protože v minulosti hájili barvy Tatranu. Povede se Kladnu zaskočit veleúspěšné Střešovice?

- red -

Ilustrační foto: KK

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí