Kladno má nové dresy

V nejvyšší soutěži bude Kladno hrát v jiných dresech, než byli jeho fanoušci zvyklí. Včera večer kladenští volejbalisté představili parádní kolekci.

Klub dal vydělat kladenské firmě Merch53. "Udělali jsme s těmito dresy dobrou zkušenost loni při listopadovém Movemberu, akci na podporu léčby prostaty. A když jsme po sezoně přemýšleli, do čeho náš tým oblečeme, vzpomněli jsme si na tuhle značku," vysvětluje trenér Milan Fortuník. 

Volejbalisté zvolili modrobílou kombinaci na nezvyklém barevném provedení. Podklad je takzvaně rozbitý a na první pohled netvoří jednolitou plochu. "Zároveň jsme sáhli po originálním provedení dresu libera. Dirk Sparidans měl jasnou volbu - sáhl po černém provedení jak pro domácí, tak pro venkovní zápasy. Hráči zároveň fasovali stejné ručníky, čepice, prostě věci, které je pro cestování za volejbalem sjednotí. Už nebudeme každý pes jiný ves," usmívá se kladenský kouč. Pro naše čtenáře mají volejbalisté překvapení na trenkách. Ale to až příště... Kladno zahajuje extraligu 15. října domácím zápasem se Zlínem.

Jan Murárik

volictym

Sestava sedícího Kladna: (dole zleva: Syrůček, Lenc, Sparidans, Dillien, van Haarlem, stojící zleva: Zajíček, Fokt, Hýský, Křesťan, Hietanen, Trojan) Foto: Anička Fortuníková


Počasí Kladno

Předpověď počasí