Pět ran do libušínské sítě

V šestém fotbalovém kole divize A přivítalo družstvo Libušína soupeřky z Chebu. Cílem domácích bylo ukončit čekání na první výhru, jenže je stále trápí silná marodka a tak zápas znovu nezvládli.

V prvním poločase se Libušín sice dostal do vedení, když v 16. minutě utekla Iljinová, položila si brankářku a zavěsila do prázdné branky. Za lépe hrající hosty vyrovnala ve 35. minutě krásnou patičkou po standardce Vagingerová a druhou trefou ještě do poločasu skóre otočila.
"V kabině jsme si řekli, že na to máme, že to otočíme, neboť průběh nenasvědčoval tomu, že by to nebylo možné," říká Roman Zeisl, trenér Libušína. A hned na začátku druhého poločasu to měla na noze znovu Iljinová, tentokrát se ale radovala brankářka Bauerová. Klíčová byla 73. minuta, kdy kvůli nevolnosti výborná stoperka Nedvědové musela na tři minuty vystřídat, čehož hosté využili a Libušín pak hru otevřel (3-4-3). Tah nevyšel a hosté trestali ještě dvakrát.
"Situace v tabulce je nyní tragická. Jsme předposlední a ztrácíme 4 body na lepší umístění. Do konce podzimní části zbývají tři kola. V tom příští zajíždíme do Mostu. Před sezonou bylo jasné, že toto bude těžký ročník. Slabší týmy se do soutěže nepřihlásily, zůstaly jen lepší a my máme problémy se jim vyrovnat, a když už jsou zápasy vyrovnané, chybí trochu toho štěstí. Přes zimu se holky musí dát zdravotně do kupy a my se také budeme snažit přivést posily," uzavírá Roman Zeisl. 

 

SK Baník Libušín - Hvězda Cheb 1:5 (1:2) 

16´ Iljinová (1:0), 35´ Vagingerová (1:1), 43´ Vagingerová (2:1), 74´ Horná (3:1), 78´ Horná (4:1), 90´ Plachá (5:1)

SK: Váňová - Landová, Nedvědová, Dorážková, Pokorná - Varhaníková, Slámová "C", Vavrochová, Erbová - Iljinová, Holasová

Střídaly (hokejově): Kutscherauerová, Paurová, Nováková

Trenéři: Zeisl, Jakeš, Bobočko

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí