Volejbalový výprask na startu

Jestli jste v sobotu šli na hokej, nebo na volejbal, tak oboje vyšlo nastejno. Z výkonu Kladenských totiž v obou případech bolely oči. Volejbalisté na rozdíl od hokejistů ovšem nezískali ani bod. Se Zlínem prohráli 0:3 (16:25, 20:25, 18:25).

Šokující prohru provázel po celé utkání špatný útok domácích podpořený slabým servisem. Až na druhý set byl soupeř lepší o vagón. "V útoku byl mezi námi diametrální rozdíl. Jestliže my vyrobili deset nevynucených chyb, pak oni téměř nechybovali, nebo chyby nekupili do sérií," uvedl po utkání Zajíček. Domácím nelze upřít chuť vyhrát, ale jen tohle dnes nestačilo. "Kdo by o nás řekl, že jsme nechtěli vyhrát, tak si vymýšlí. Za tým dám ruku do ohně. Možná jsme chtěli až moct vyhrát," dodal kladenský kapitán.

"Podle mne jsme hořeli v servisu a v obraně. Několik úspěšných bloků jsem viděl až na konci utkání," míní David Homer, věrný fanoušek modrobílých. Trenér Milan Fortuník zase na hřišti viděl malou soudržnost celého týmu: "Tohle nebyl kolektivní výkon. Hráli jsme příliš individuálně. Porážka je samozřejmě obrázek toho, jak jsme k duelu přistoupili. S takovým přístupem dostaneme přes ústa od každého soupeře v extralize. Divákům děkuji, že přišli a zaplnili tribunu a zároveň se jim omlouvám. Budu moc rád, když na nás přijdou i příště."

Sestava Kladna: Křesťan, Trojan, Hietanen, Hýský, Zajíček, van Haarlem, libero Sparidans, na střídání Syrůček, Lenc a Dillien. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí