Návštěvou zápasu Baníku Švermov pomůžete trenérovi

O víkendu to na fotbalovou horečku příliš nevypadá. Většina místních klubu zajíždí na venkovní hřiště, nejdále asi kladenský SK do Nymburka.

Ostatní týmy se vydají na cesty v rámci okresu, což není pro fotbalové nadšence zase tak daleko. V sobotu Kročehlavy do Družce, Slavoj Kladno do Smečna, v neděli pak Sparta Kladno do Svinařova a Slovan Kladno do Lhoty.

Přímo v Kladně lze v sobotu 22. října navštívit dvě utkání. A to buď v Dubí, kde místní Slovan, aktuálně na osmém místě, vyzve šestou Černuc v rámci okresního přeboru již od 15.30 hod. A nebo zavítejte na hřiště švermovského Baníku, který se ve stejném čase a soutěži utká s Bělčí. K tomuto utkání stojí za to poznamenat, že vstupné, které bude vybráno, věnuje klub trenérovi mládeže Radku Volfovi, kterého nedávno postihla tragická událost.

V neděli 23. října od 10.15 hod. hraje doma Novoměstský Kladno, útočící na nejvyšší příčky III. A třídy zaručující postup. Utká se se Spartou Dřetovice. A kdo nebude mít fotbalu ještě stále dost, může v neděli odpoledne opět do Dubí, kde se od 15.30 hod. střetne místní béčko s Kačicí v rámci IV. třídy.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí