Kladno trestalo Velvary hned čtyřikrát

Velvary v divizi sice dva zápasy za sebou nedostaly gól, ale to nehrály s Kladnem. Hráčům SK totiž stoupá forma a ve Velvarech vyhráli vysoko 4:0 (1:0).

U pokladny se ještě houfovali diváci, když Kladno poslal do vedení po hezké kombinaci Štoncner. SK určovalo tempo hry, ale tlak či vypracování gólových šancí rychle z poloviny hřiště Velvar ustupovalo. V závěru prvního poločasu a na začátku druhého domácí přešli na všech postech do většího pohybu a Kladenští několikrát před vlastní brankou řešili situaci osvobozujícím odkopem.

Ovšem zároveň s vyšším tempem přišla na Velvarské postupná únava. Když už byla viditelná, sáhl trenér Pihávek ke svému několikrát osvědčenému tahu – poslal na trávník mládí. S příchodem Tótha ožil do té doby trápící se Kroutil. Oba pak do konce zápasu zařídili Velvarům fotbalovou popravu. Nejprve Tóth z hranice vápna a s tečí domácího hráče vstřelil druhý gól Kladna, po něm utekl Kroutil unavenému stoperovi a přehodil gólmana a posléze na čtvrtou branku perfektně přihrál komu jinému, než Tóthovi.

„Konečně jsme i venku potvrdili, že patříme do špičky divize. Hráči stoprocentně splnili, co jsme si řekli, že na soupeře bude platit. Jsem maximálně spokojený s celým týmem,“ usmíval se kouč vítězného týmu. 

Sestava SK: Tesař – Kalina, Rada, Veselý, Bartoš, Pechr, J. Procházka, Štoncner, Bořík, T. Procházka, Kroutil (ve druhém poločase střídali Růžička za Boříka, Nesládek za Kroutila, Tóth za T. Procházku, Borák za J. Procházku, Krsek za Veselého).

Diváků: 220

Jan Murárik

focuskroutil

Kroutil přehazuje gólmana


Počasí Kladno

Předpověď počasí