"Kníratý" zápas Kanonýrům nevyšel

Utkání nejvyšší soutěže florbalistů mezi kladenskými Kanonýry a Otrokovicemi věnoval domácí klub známé charitativní akci Movember, podpoře výzkumu a léčby rakoviny prostaty. Kdo akci podporuje, nosí knír. 

Kladno si nechalo vyrobit speciální "kníraté" dresy. Ovšem štěstí to nepřineslo. Po nevídaném debaklu v posledním dějství odešli domácí poraženi 5:8 (1:1, 1:1, 3:6). 

Přitom právě v poslední třetině vedli Kladenští o dvě branky a slušně zaplněná hala je hnala Otrokovice dorazit. Blížil se konec a všichni kladenští fanoušci věřili, že si Kanonýři nenechají oslavy vítězství vzít. Nechali... Hosté se ve třech minutách dostali do vedení 6:5. Kladno sáhlo po hře bez gólmana, ale prázdnou branku Otrokovice trefily hned dvakrát. "Viděli jsme vyrovnaný zápas, ve kterém se štěstí přiklonilo na stranu Otrokovic," pokrčil rameny manažer Tomáš Lipi Leipner. 

"Byl to z naší strany vyhraný zápas, bohužel, nevydrželi jsme s trpělivou hrou až do konce. Je to pro nás poučení, že i taková je nejvyšší soutěž," dodal Dušan Přívara.

"Celkem slušné utkání jsme nedotáhli do konce, když jsme v posledních deseti minutách neudrželi koncentraci," uvedl trenér domácích Jan Zahalka.

Branky (asistence) Kladna: 19:27 Marek Soukup (Ondřej Schuller), 37:27 Tomáš Nushart (Antonín Pertlík), 44:31 Michal Klápa (Ondřej Riebauer), 45:30 Ondřej Slivka (Marek Soukup), 49:46 Jan Louvar (Jakub Prošek)

Základní sestava Kladna: Dominik Pech, Martin Holčák, Jan Louvar, Petr Lacko, Marek Mandler, Dušan Přívara

Střely na bránu: Kladno - Otrokovice 25:22

Diváků: 302

Jan Murárik

movenejhezci

Nejhezčím knírem se při Movember zápasu Kanonýrů pyšnil jejich manažer Lipi Leipner

moveoriginal

Originální dres Kanonýrů

movevdrazbe

V dražbě zaplatila dívka nejvíce za Richtrův dres - 1600 korun


Počasí Kladno

Předpověď počasí