Brendon Nash: Návrat do Kladna? Nikdo nikdy neví!

Ve VIP salonku kladenského zimního stadionu se objevil bývalý obránce Rytířů Brendon Nash. Kanadský hokejista momentálně působí v rakouském Grazu, kde dostal volno a využil ho na návštěvu Prahy. Společně se svou manželkou a pejskem Harvem se zastavili i na zápase Rytířů. Jak se mu utkání líbilo? A vrátí se ještě někdy do Kladna? I na to odpovídal v rozhovoru pro Vaše Kladno.

Co vás přivedlo znovu do Kladna?
Dali nám dva dny volna a my se s manželkou rozhodli, že zajedeme do Prahy. Při této příležitosti jsme se zastavili na zápase v Kladně. Chtěli jsme tady vidět zase naše přátele a také samotnou hru. Přespávat tu však nebudeme, jsme ubytováni v jednom pražském hotelu.

Momentálně hrajete za rakouský Graz. Jak se vám tam daří?
Máme dobrou sezonu a aktuálně jsme čtvrtí. Hodně se tým v Grazu oproti posledním rokům obměnil a jsou tam kvalitní hráči. Každý je tam spokojený.

Můžete porovnat rakouskou nejvyšší ligu s českým hokejem?
Minulý rok byla druhá česká liga na velmi dobré úrovni. V rakouské lize je hodně zámořských hráčů a tomu napovídá i herní styl. Jsou tam kvalitní hráči, kteří prošli předními ligami a je to znát.

Jak se vám líbil zápas Kladna proti Přerovu?
Podporoval jsem kladenský tým, ve kterém jsem ještě některé hráče znal. Padlo hodně gólů a byl to pohledný hokej. Bylo příjemné vidět zase po roce hrát Rytíře.

Sledujete výsledky Kladna?
Ano, přehled o tom mám. Vím, že se Kladnu zase daří a má dobré výsledky. Vypadá to, že se tato sezona vyvíjí pozitivněji než ta loňská. 

Jste v kontaktu s některými kladenskými hráči?
S několika v kontaktu stále jsem a před zápasem s Prostějovem jsme spolu mluvili. S manželkou máme na moje angažmá v České republice dobré vzpomínky a udělali jsme si tu hezké vztahy. Návrat do Kladna jsme si užili.

Je nějaká šance, že byste se sem v budoucnu vrátil?
To nikdy nikdo neví. Nerad bych říkal, že se to nemůže stát. Pokud se mi klub v budoucnu ozve, jistě se o to budu zajímat. Uvidíme ... 

Lukáš Jůdl

 

brandonspartnerkou

Brandon s partnerkou a Rytířem Repem v útrobách ČEZ stadionu


Počasí Kladno

Předpověď počasí