Soutěžte a vyhrajte vstupenky na volejbal i unikátní dres!

Přijďte fandit kladenským extraligovým volejbalistům, kteří se v 8. kole v pátek 25. listopadu utkají ve sportovní hale Bios od 18 hodin s Příbramí. Středočeské derby se ponese ve znamení hnutí MOVEMBER. Po utkání Kladno.volejbal.cz - VK Euro Sitex Příbram proběhne dobročinná dražba dresů.

A tým Kladno.volejbal.cz, který v současné době vede extraligovou tabulku, se rozhodl uspořádat ve spolupráci s firmou MERCH53 tradiční listopadový zápas, jehož výtěžek bude věnován Nadačnímu fondu “Muži proti rakovině” v rámci licence nadace Movember Foundation. Zapojit se a pomoci může každý, kdo dorazí na utkání. Vybrané vstupné společně s dalším výtěžkem poputuje na již zmiňovaný nadační fond.
Do utkání MOVEMBER 2016 nastoupí kladenští volejbalisté ve speciální edici dresů, po skončení utkání přijde na řadu jejich dražba. V rámci zápasu je připraven doprovodný program, můžete se těšit na vystoupení nejúspěšnějšího českého klubu aerobiku FCBHŠ i na několik soutěží pro diváky.

Ještě před samotným duelem můžete vyhrát vstupenky na toto utkání, upomínkové předměty a originální dres Filipa Křesťana! Soutěžní otázku najdete ve spodní části webu, odpovídat můžete do 23. 11. do 12.00 hod.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí