Blok(g) Jindry Neumanna. Benátky nás nezastaví

V minulém kole jsme sice vyhráli v Ústí nad Labem, ale proti nám nastoupil soupeř, který se prakticky porazil sám. A podle mého názoru je Ústí tak slabé, že by ten den snad prohrálo s kýmkoli, kdo jen trochu volejbal umí. Nyní v dalším kole čekám od Benátek trochu větší odpor.

Kladenská zásluha na výhře v Ústí byla založena na kvalitě a umění. Více jsme předvádět nemuseli. Když už to vypadalo, že bychom vypadli ze hry, tak domácí udělali větší počet fatálních chyb. Vyzkoušeli jsme hráče z lavičky a potěšilo mě, že se s nimi dá počítat. Zápas zvládli na výbornou, zvláště náš druhý nahrávač Dillien. Je vidět, že dobře trénují. Náhradníci hráli poslední set celý a jejich kvalita na soupeře stačila. 

Náš příští soupeř, Benátky, má o něco vyšší kvalitu než Ústí, ale i tak bychom ho měli porazit bez větších problémů, bez ztráty setu. Benátky nejsou na žádném postu individuálně lepší, než jsou kladenští hráči. Z jejich týmu by nás nikdo neposílil. V žádném případě, pokud k zápasu přistoupíme zodpovědně, nemůžeme prohrát. Zvu tímto naše fanoušky do sportovní haly, aby se s námi přišli v hojném počtu rozloučit, protože do konce letošního roku se v extralize už doma nepředstavíme.

Jindřich Neumann, manažer kladenského klubu


Počasí Kladno

Předpověď počasí