Perníkáři Kladno nezaskočili

Hokejbalisté Alpiqu smetli na domácí půdě silné Pardubice 7:1 (0:0, 2:0, 5:1). 

S vicemistry dokázali hosté držet tempo zápasu pouhou třetinu. Stačily však dva slepené góly na začátku té druhé a Pardubice jako by se rozpustily v prachu hrací plochy. 

"Střetly se dva dobré mančafty a pro Pardubice je to krutý výsledek. Dnes neukázaly svůj potenciál. My jsme zápas měli rozhodnout už v první třetině dvěma góly, ale na druhou stranu jsme si na výhru trpělivě počkali. V naší hře je přesto stále co zlepšovat. Máme mladý tým, který se potřebuje vyhrát," uvedl po utkání asistent trenéra Milan Maršner. 

Branky a nahrávky: 22. Šíma (Kohout, Šícha), 23. Špaček (Šrámek), 31. Štěpánik (Špaček), 35. Barnošák (Kohout, Šíma), 40. Hnízdil (Špaček, Hrabár), 42. Prokop (Barnošák, Voráček), 43. Špaček (Hrabár, Hnízdil) – 38. Březina (Krejčí)

HBC ALPIQ Kladno: Jirotka (Hájek) – Soukup, Hrabar, P. Šícha, Voráček, Haisman, Novák, Nosek, M. Hnízdil – D. Hnízdil, Špaček, Štěpaník, Šrámek, R, Šácha, Kohout, Prokop, Procházka, Barnošák, Zmeškal.

HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice: Chmelík (Stárek) – Kosina, Krejčí, Mašík, Turyna, Mokříž, Novotný, Bucek – Förstl, Vlasák, Zajíček, Březina, Kunc, Česák, Turčani, Staněk, Moravec, Veselík.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí