Kladno má bronz ze světového šampionátu v aerobiku

Minulý týden proběhlo v holandském městě Leiden mistrovství světa ve sportovním aerobiku a fitness aerobiku. Ze Sportovního klubu MK Kladno se na tento šampionát nominovala dvě družstva. 

Fitness aerobik junior petite ve složení Denisa Zadáková, Aneta Strejčková, Adéla Macháčková, Karolína Jánská, Kateřina Markupová a Tereza Zíková si zvolilo choreografii s tématem RUGBY. Hezká a nápaditá choreografie rozhodčí zaujala a děvčata si přivezla krásnou bronzovou medaili. "Jsem moc pyšná na všechny a mám obrovskou radost. Sezona byla docela náročná, ne vždy se dařilo tak, jak by jsme si představovaly. O to víc mě tento úspěch těší. Konkurence byla veliká a holky cvičily všechna tři kola moc hezky a vyrovnaně. S druhou trenérkou Sabinou Škrabskou jsme udělaly maximum a vyšlo to," uvedla trenérka Michaela Kottnerová. 

Druhé nominované družstvo soutěžilo v kategorii senior step petite. Tým ve složení Lenka Milerová, Marcela Culková, Lucie Boušková, Andrea Kosinová a Natálie Hanzlíková skončil na hezkém pátém místě. 

- red -

aer2

Bronzová radost týmu i trenérek

aersenior

Seniorky získaly páté místo

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí