Hostouní se prohnal tajfun

Tajfun, jaký se dnes odpoledne prohnal Hostouní, místní nepamatují. Alespoň ne fotbaloví fanoušci. Sokol Hostouň vs. Příbram B 3:4 (0:4).

Když ve 32. minutě hosté orazítkovali hostouňskou tyč, na ukazateli skóre svítilo 0:4... Všechny branky Příbramští vsítili ve dvaceti minutách! V té době to vypadalo, že se nad hřištěm sokolů přehnal tajfun. Hosté předváděli herní rychlost, jakou v Hostouni v téhle sezoně nikdo ze soupeřů neukázal. Jednoduchý fotbal na domácí tým platil.
Po návratu ze šaten si konečně zakřičeli gól i hostouňští fandové. Dočekal, posila z Příbrami, proměnil penaltu za loket ve vápně. Dočekal se dočkal i druhého potlesku za gól. Příbramský gólman podcenil výběh a pro vysokého sokola nebyl problém poslat míč hlavou do sítě. Domácí zabrali, ale na vyrovnání neměli dost času. V 89. minutě Gajdošík umístil míč k tyči a zmírnil tak dojem z úvodní dvacetiminutovky. 
Hostouň zakončí podzimní část ČFL na hřišti Benešova (sobota, 10.15 hod.).

Sestava Sokola: Tetour – Charvát, Kosík, Hovorka, Pavlík, Zahranychnyy, Kabele, Kubáň, Hucek, Dočekal, Vlasák (Pančev, Mentberger, Shkyria, Miker, Hájek, Gajdošík, Mejdr).
Diváků: 150.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí