Hřebeč dnes zažije svátek krajského fotbalu

Ve Hřebči se dnes koná mimořádná fotbalová událost. Místní SK se ve finále Středočeského poháru utká se Spartakem Průhonice (18.00 hod.).

Utkání doprovodí zábava pro děti (16.00 hod.) a předzápas starších přípravek Hřebče a Průhonic. „Kdyby přišla pětistovka diváků, nebylo by to vůbec špatné,“ přeje si trenér Hřebče Miroslav Novák.
Hřebeč je účastníkem Krajského přeboru, Spartak hraje o soutěž níž. „Hřebeč je silná a fotbalová, ale nejzásadnější problém pro nás je, že hrajeme na půdě soupeře. Ten má několik zkušených hráčů, na krajský přebor až abnormálně. Přirozený respekt je jasný, ale přípravné zápasy vždy hrajeme s týmy z krajského přeboru a dokážeme být fotbaloví. Rozhodně nejedeme do Hřebče prohrát,“ uvedl Rudolf Kahle, kouč Průhonic.
Hráči Hřebče mají údajně za výhru slíbenou placenou dovolenou v Chorvatsku, v případě prohry pak částečně placenou... Zajímavá je i možnost, že by Hřebeč jako vítěz poháru snad mohla v předkole toho národního o prázdninách narazit třeba na Kladno nebo Hostouň. 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí