Honza Pechr: Máme nejsilnější tým, co jsem zažil

Na stoperu se v divizním SK vrátil do skvělé formy. O dvě soutěže níž navíc ve stejném klubu pomáhá dospělé rezervě. Fotbalista a skvělý kondiční trenér v jedné osobě Honza Pechr (27) v dnešním utkání s Admirou vsítil z penalty rozhodující gól.

Marně vzpomínám, kdy naposled jste kopal penaltu...
Také si v základní hrací době nepamatuji, kdy naposled a k tomu, abych z ní rozhodl o našem vítězství (směje se).

Rozhodující góly se asi pamatují docela snadno...
Co jsem ženatý, ta za poslední dva roky jsem rozhodl zápas třikrát a nikdy u toho moje partnerka nebyla. Dneska dorazila na zápas až po penaltě.

V SK jste zažil za ta léta spousty týmů. Jaký je ten současný podle vašeho názoru?
Mám pocit, že nejsilnější, co jsem zažil. Mužstvo má vyšší kvalitu v širším kádru, než předcházející sezony. Atmosféra je skvělá, držíme pospolu. Dokonce se těšíme na tréninky, které mají hlavu a patu.

Na přelomu loňského a letošního roku to chvíli vypadalo, že z divizního fotbalu kvůli podnikání vypadnete. Teď jste ve skvělé formě. Jak to vnímáte vy?
To je pravda. Od loňského listopadu do letošního března jsem z fotbalu téměř nadobro vypadl. Nevěděl jsem, v jaké formě se vrátím, i když jsem pro ni poté dělal maximum. Věděl jsem a vím, že fotbal chci hrát co nejdéle a pokud to jde, tak každý víkend. A je mi jedno, jestli za áčko nebo za béčko. To neřeším. Rád béčku pomůžu. Ovšem sám cítím, že potřebuji ještě trochu na formě přidat.

V Kladně podnikáte v oblasti fitness a zdravého životního stylu. Chodí Kladeňáci cvičit?
Chodí, ale jestli ve velké či malém množství, to nedokážu posoudit, protože u nás máme specifický způsob cvičení. Je sice pro každého, ale ne každý ho vyhledává (usmívá se).

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí