Kladno tipuje medailisty světového šampionátu ve fotbale

Fotbalový šampionát v Kataru je u svého konce. V neděli budeme znát nového mistra světa, dnes umístění na třetím a čtvrtém místě. Stanou se mistry Argentinci nebo Francouzi? Získá Maroko poprvé v historii světových šampionátů pro africký kontinent medaili, nebo se z ní bude radovat Chorvatsko?

Lukáš Jůdl, mluvčí hokejových Rytířů: Vyhraje Argentina, třetí místo přeju Maroku. Hráli dobře a než s Francií dostali druhý gól, věřil jsem, že vyrovnají a semifinále zdramatizují.
Barbora H. Vovsíková, herečka Městského divadla Kladno: Vítězství přeji Francii a třetí místo Chorvatům. Oba týmy vyřadily velké favority turnaje Brazílii a Anglii.
Eva Procházková, řidička ČSAD Kladno: Mistrem světa se stane Argentina, bronz získá Maroko. Moc na fotbal nekoukám, ale tyhle týmy se mi zatím na mistrovství líbily.
Jiří Chvojka, jednatel Sportovních areálů města Kladna (SAMK): Vyhraje Argentina, moc to přeji Messimu, pro mě je to prostě nejlepší fotbalista na světě a titul si zaslouží. Maroku bronz přeji, protože by to pro něj byla odměna za předváděnou hru po celé mistrovství.
Petr Hlaváč, zaměstnanec SAMK: Moje přání je, aby vyhrála Francie a třetí bylo Chorvatsko.
Tomáš Procházka, fotbalový trenér SK Kladno: Zlato přeji Messimu, ale vyhraje Francie… Maroko mne svým fotbalovým projevem překvapilo, má kvalitu a bronz vybojuje.
Dominik Rodinger, trenér Sokola Hostouň: Titul získá Francie, ale přeji ho Argentině za to, jaký předvádí fotbal. Francie ale si s hrou Argentiny poradí. Bronzovou medaili získá Chorvatsko. Na Maroku může být znát zklamání, že se do finále nedostalo. Chorvaté mají zkušenější mužstvo a jejich kapitán Modrič své spoluhráče na tenhle důležitý zápas připraví.
Jan Šifra, kladenský hostinský: Vyhraje Francie, bronz bude mít Chorvatsko, kterému jsem původně přál finále.
Tip redakce: Francie zlato, Maroko bronz.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí