Libušín v červenci ožije malým fotbalem

O víkendu 7. a 8. července se v Libušíně u Kladna uskuteční třetí ročník turnaje v malém fotbale, jehož hlavním partnerem je společnost SOL. 

Letos připravili organizátoři - skupina Turnaje Kladno v sestavě Roman Zeisl, Alex Bobočko, Jan Juroška, Martin Jakeš a Tomáš Straka -  herní změnu, vítěz bude znám již v sobotu. "V předchozích letech se play off hrálo až v neděli, což finálové divácké kulise nesvědčilo. Proto letos odehrajeme všechno v jeden den. Doufáme, že tím docílíme většího počtu účastníků i důstojnější finálové atmosféry," sdělil Roman Zeisl.

Hrát se bude 4+1, 1 x16 minut, na čtyřech menších plochách travnatého povrchu. Vítězové turnaje a nejlepší hráči získají mimo pohárů také sudy piva od pivovaru Antoš a věcné ceny od Sportfotbal.cz, turnajový den pak bude zakončen večerními zábavami.

V pátek 7. 7. bude na programu turnaj dětí (mladší a starší přípravky) s kapacitou 12 týmů. První zápasy začnou od 16 hodin, zhruba v 19.30 hod. proběhne vyhlášení a po něm to rozbalí kapela Paradoksy, se kterou se lidé budou bavit až do půl druhé.

V sobotu 8. 7. vypuknou mače již v 9 hodin ráno, na hřištích se střetne až 30 mužstev a 12 družstev žen. "Během soboty si návštěvníci budou moci vyzkoušet také fotbal v bublinách, minigolf či ping pong v rámci doprovodného programu. Vyhlášení by mělo být kolem 20.00 hodiny a hned o půl hodiny později přijde na řadu kapela Dynamit, se kterou se bude pařit až do dvou ráno. Od 22.30 hodin si odvážlivci mohou vyzkoušet také karaoke," přibližuje program Roman Zeisl.

Startovné se pohybuje od 1000 po 1790 Kč a zahrnuje účast v turnaji, vstupy na zábavu, parkoviště, stanové městečko a využívání wc i sprch. Moderátorem turnaje bude opět Ondra Číž. 

Hlavním partnerem této sportovní akce je společnost SOL, dalšími partnery jsou pivovar Antoš, ToiToi, MŠ Broučkov, OFS Kladno, Sportfotbal.cz, Radio Relax, Vaše Kladno a Poháry Braun Slaný. Veškeré další informace včetně přihlášek a startovného na www.solcup.cz

- mar - 

 

sol2

sol3

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí