Hostouň má dalšího gólmana

Po Lukáši Skalákovi (20), který přišel v minulých dnech z kladenského SK, podepsal hostouňský Sokol dohodu s dalším gólmanem. Tentokrát z pražské Dukly Jižní Město přichází, v den ukončení přestupů, Václav Kudrna (27). 

Má za sebou kariéru například ve Viktorii Žižkov či Táborsku a spolu s Filipem Pettíkem (25), Romanem Pavlíkem (41) a zmíněným Lukášem Skalákem posílí v Hostouni již tak silnou pozici gólmanů. "Jednání o angažmá Kudrny u nás nejsou jednoduchá, ale jsou rychlá. Když si uvědomím, že před čtrnácti dny jsme měli na dvě mužstva dva brankáře, tak v tuhle chvíli jsem velmi spokojený. Kudrna se do brány samozřejmě dostane, abychom si ověřili, že jsme udělali správný krok. Poté se můžeme s Jižním Městem definitivně domluvit. Kudrna totiž z Viktorie do Dukly přišel za poměrně vysokou částku," informoval šéf Sokola Jiří Hondl. 

Hostouň začala potíže s gólmany intenzivněji řešit v okamžiku, kdy se po prvním mistrovském utkání na jaře zranil Roman Pavlík. Jeho potíže s operovanými zády mohou skončit za týden, nebo také mohou trvat celé jaro. "Romana se v žádném případě nezříkáme," dodává Jiří Hondl. V sobotu se Hostouň představí na hřišti Nového Boru (16.30 h.). "Kudrna s námi jede jako dvojka," uvedl trenér Sokola Martin Čurda.

Jan Murárik

Foto: jihoceskyfotbal.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí