Hřebeč před fotbalovou kamerou

Výhrou oslavený postup o třídu, fotbalové celebrity a kamera České televize. To byl včerejší zápas Hřebče s Unhoští, který domácí vyhráli 5:3 (2:2).

Hřebečtí, příští účastník I. A třídy, byli takřka od počátku zápasu lepším týmem. Sice rychle inkasovali, ale poté už zápas kontrolovali, i když si před koncem poločasu nechali zbytečně dát druhý gól. Po přestávce ze standardek domácí odskočili o dva góly a bylo jasné, že 623 oficiálních diváků na konci zápasu zatleská vítězům v bílých dresech. I když hosté ještě jeden zásah přidali, Hřebečtí na to okamžitě odpověděli. K tleskajícím se přidaly také bývalé fotbalové hvězdy Luděk Zelenka a Tomáš Ujfaluši, kteří zastřešují projekt České televize Dneska první liga.

"K zápasu jsme přistoupili jako ke každému jinému. Z kamery ani ze Zelenky s Ujfalušim jsme nijak zvlášť nervózní nebyli, i když oba to pomáhali od lajny trénovat. Jsou to pohodoví kluci a bylo velmi příjemné se s nimi setkat," usmíval se po zápase Vojta Voštinka, který se postaral Vašemu Kladnu o mediální výstup.

Památeční sestava Hřebče: Nykl - Kolařík, Servus, Počta, Baranec, Čmejla, Kujal, Sedláček, Dvořák, Klavík, Faktor (náhradníci: V. Voštinka, M. Voštinka, Janík, Moravec, Vyšín, Pařízek, Zápotocký). 

Střelci Hřebče: Faktor 2, Servus, Klavík, Sedláček

Jan Murárik

Foto: Tomáš Granilla

hrebecdounhost

Do unhošťské sítě jich padlo pět...

hrebecpavel

Pavel Čapek z České televize zpovídá kapitána domácích Martina Servuse

hrebecnacapkovy

Na Čapkovy otázky budou odpovídat Zelenka (vlevo) a Ujfaluši

hrebecpodekovani

Poděkování za potlesk

hrebecdivaci

Diváci byli skvělí

hrebecvolny

Volný čas zápasu měl na starost Jakub Kohák


Počasí Kladno

Předpověď počasí