Generálku si hráči SK prohráli sami

První poločas výborný výkon, druhý z pohledu diváka mizérie. To byla generálka na první mistrovský zápas divizního SK. Kladenští doma prohráli s Hořovickem, sestoupivším z ČFL, 2:3 (2:1).

Úvodní desetiminutovka byla ze strany domácích bezkrevná. Kladenští, když už podstoupili osobní souboj, tak z něj vycházeli jako poražení. Ani nakopávané balony žádný užitek v útočné fázi nepřinesly. K tomu se v 25. minutě museli kvůli zdravotním obtížím ze hřiště poroučet Suchý a Kala. Už tak různými potížemi zatížené mužstvo dostalo další ránu. Přesto se díky výborné mušce Kroutila Kladno dostalo do vedení o dvě branky. Jen ztráta koncentrace, pokolikáté už v přípravných zápasech, dovolila hostům dvě minuty před přestávkou skóre korigovat. V úvodní polovině zápasu si od nás vysloužili jedničku za výkon vedle Kroutila také Tesař, Kafka, Borák, Pechr a Čížek.

Po změně stran ovšem domácí vyklidili pole a přenechali fotbalový projev hostům. Ti nabídnutou příležitost dokonale využili. Nejprve z penalty a poté po nedůslednosti kladenských zadních řad skóre otočili ve svůj prospěch.

Kladno příští sobotu (10.15 h.) sehraje úvodní kolo divizní skupiny B před domácím publikem s Úvaly.

Sestava SK: Tesař (Kleimond) - Borák, Suchý, T. Procházka, Čížek, Kala, Růžička, Pechr, Kafka, Kroutil (střídali Veselý, Nesládek).

Diváků: 80

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí