Švermovská fotbalová rozlučka bude veselá

Fotbalistky Baníku Švermov mají za sebou další tři divizní utkání a před sebou poslední podzimní duel, který odehrají v sobotu proti týmu FC Slovan Liberec. 

A jak viděl poslední zápasy švermovský trenér Roman Zeisl? "Do Malešic jsme odjeli pouze bránit, neboť před našim utkáním měli domácí skóre 25:0. Speciální taktika "chytrého autobusu" vycházela dobře a domácí se k brance nemohli dostat žádnou kombinací. Problém však byl ve standardních situacích, ze kterých v první půli domácí hráčky udeřily třikrát díky výškové převaze a důrazu ve vápně. Do druhé půle se hra více otevřela a tak jsme obdrželi další branky. To na Jestřábí Lhotu jsme si věřili více, avšak zde nám zápas absolutně nevyšel. Po dlouhé cestě jsme zaspali začátek a do hry jsme se dostali až ve druhém poločase. To už ale bylo pozdě a jen jsme si potvrdili, že venku nám to zatím nejde!," uvedl pro Vaše Kladno.

Ovšem doma je Baník zatím stoprocentní válec a momentálně je druhý nejlepší domácí celek divize B, a to po výhrách 3:1 (Poděbrady) 10:0 (Třebestovice) a aktuálně 4:0 s pražskou Minervou FF. V tabulce je Baník Švermov před posledním zápasem na šestém místě z deseti celků a k pátému místu mu chybí pouze bod. Nikola Marešková je s devíti brankami druhou nejlepší střelkyní celé divize. 

"Holky celý podzim trénovaly s kladenskou Akademií. Tréninky vedené Honzou Krpatou a Davidem Raulínem pomohly jak hráčkám, tak i nám jako trenérům do budoucna. Týden po zápase v Liberci je na programu zápas proti staré gardě a také rozlučka, která bude po dlouhé době veselá, neboť ať zápas na Slovanu dopadne jakkoliv, podzim se nám povedl!" uzavírá Roman Zeisl.

TJ Baník Švermov - Minerva FF Praha 4:0 (1:0)

35´ Luci Drmlová 

61´ Nikol Marešková 

64´ Eva Tihelkova 

65´ Adéla Kloučková

TJ: Iljinová - Landová, Nedvědová, Vavrochová, Pokorná - Kloučková, Slámová "C", Yeskina, Drmlová - Marešková, Tihelková

 

AFK Slavia Malešice - TJ Baník Švermov 7:0 (3:0)

TJ: Kvapilová - Nedvědová - Landová, Vavrochová, Varhaníková, Pokorná, Drmlová - Tihelková, Slámová "C", Skulová - Marešková

Nejlepší hráčky: 1) Eva Tihelkova, 2) Lůca Landů 3) Káťa Nedvědová

 

Jestřábí Lhota - TJ Baník Švermov 4:0 (3:0)

TJ: Kvapilová - Jurošková, Nedvědová, Vavrochová, Pokorná - Landová, Slámová "C", Yeskina, Drmlová - Marešková, Skulová

Nejlepší hráčky: 1) Lucik Křížová, 2) Karolína Pokorná, 3) Kamila Slámová

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí