Fotbalový Libušín pořádá nábor a kemp

Druhou březnovou sobotu se na libušínském fotbalovém hřišti uskuteční nábor mládeže. V létě pak na stejném místě kemp pod hlavičkou akademie.

Nábor desátého března začne v jednu hodinu odpoledne věkovou kategorií do deseti let. Hodinu po nich nastoupí na hřiště zájemci o libušínský dres ve věku do patnácti roků. Akce je součástí prvního venkovního tréninku mládeže SK Baník Libušín. 

O prázdninách se mládežníci můžou v Libušíně zúčastnit fotbalové akademie (termíny 30. 7. – 3. 8. a 13. 8. – 17. 8.). Kemp v nově zrekonstruovaném areálu klubu vyjde účastníka na 3 500 korun. Od pondělí do pátku se dětem od rána do odpoledne budou věnovat zkušení trenéři. Samozřejmostí je pitný režim, svačina i oběd. Přihlášky lze podávat do konce března!

„Akademie je založená výhradně na fotbalové dovednosti, ale v průběhu týdne jsou zahrnuty i atletické průpravy, gymnastická a všeobecná průprava. Akademii v obou turnusech navštíví fotbalová osobnost. Děti budou mít možnost získat podpis nebo foto se známými tvářemi českého fotbalu a čerpat jejich zkušenosti. Jako bonus si každý účastník akademie odnese dárek a plno zážitků. Těšíme se jak na chlapce, tak na dívky, které mají vztah ke sportu,“ říká jeden z organizátorů akademie Josef Fujdiar.

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí