Fotbalistky Švermova zahájily vítězně divizi

Úspěšně vstoupily do podzimní části divize fotbalistky Baníku Švermov. V pražském Zličíně zvítězily nad domácím celkem Prague Raptors 1:0.

Hostující tým měl od začátku zápasu převahu a na rozdíl od domácích hráček, převážně cizinek, si vytvářel slušné šance, především při zahrávání rohů. "Bohužel, naše šance končily mimo nebo je lapila domácí brankářka. Soupeř hrozil jen z našich chyb. Raritou z naší strany byla dvakrát špatně zahraná malá domů, naštěstí oba nepřímé kopy vyřešily Raptorky špatně," líčí průběh prvního poločasu Roman Zeisl, švermovský trenér.

Krátce po pauze se konečně trefila důrazná Vaníková a přinesla trochu klidu do švermovských řad. "Je škoda, že jsme nevyužili více tutovek a také není dobré, že se většinou přizpůsobíme horšímu soupeři. Ale tým se začíná sehrávat a věříme, že se herní obraz bude zlepšovat," říká s optimismem v hlase Roman Zeisl.

Baník nyní hostí v neděli 9. září od 14.00 hod. tým z Brňan u Teplic. "Očekáváme vyrovnaný zápas, ale věříme, že díky výhodě domácího prostředí a fanouškům zůstanou body u nás," uzavírá Roman Zeisl.

Prague Raptors - TJ Baník Švermov 0:1 (0:0)

G: Denisa Vaníková 

Baník: Mullerová M. - Mullerová L., Vaníková, Hoffmanová, Dorážková - Landová, Vavrochová, Cankářová, Drmlová - Nedvědová "C", Marešková 

Střídala Slámová, připravena byla Yeskina

Nejlepší hráčky: 1) Denisa Vaníková 2) Bára Cankářová 3) Káťa Nedvědová

- red -

 

 

 

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí