Kladno opět ztratilo dobře rozehraný zápas. Z výhry se radoval exkladenský odchovanec Frolík

Bílí Tygři Liberec vs. Rytíři Kladno 4:3 po samostatných nájezdech (0:1, 1:2, 2:0). Kladno v druhém zápase za sebou po šedesáti minutách čisté hry remizovalo. 

Rytíř Beran vsítil v Liberci svůj třetí extraligový gól ze dvou zápasů, ale svému týmu tentokrát i přes dvě přesné trefy k výhře nepomohl. Hosté, podobně jako doma s Pardubicemi, totiž prohospodařili dvoubrankový náskok, znovu šli do prodloužení a navíc i do samostatných nájezdů. V nich lépe mířili Tygři, a tak kladenský hokejový odchovanec ve službách Liberce Michael Frolík splnil, co pře utkáním slíbil, že Rytíře pomůže porazit.  
Za Kladnem jsou v tabulce bez výhry Plzeň, Karlovy Vary a Litvínov. V pátek hrají rytíři na ledě brněnské Komety (18.00 hod.).

Bílí Tygři Liberec: Kváča (Král) – Balinskis, Melancon, Derner, Rosandić, Vitásek, J. Dvořák, Aubrecht – Birner (A), Bulíř (C), Faško-Rudáš – Ordoš, Filippi, Frolík – Vlach, Jelínek (A), Flynn – Rychlovský, Šír, A. Najman.
Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Kehar, Dotchin (A), Sotnieks, Ticháček, Cibulskis, Babka, Veber – Kubík, Plekanec (C), Procházka, Klepiš, Michnáč – Filip, Zikmund (A), Beran – Bláha, Indrák, Melka.
Branky a nahrávky: 25. Frolík (Filippi), 42. Vitásek (A. Najman), 45. Frolík (Filippi) – 13. Beran (Zikmund), 37. Procházka (Michnáč), 39. Beran Brodecki 
Diváků: 5892.

Jan Murárik
Ilustarční foto: www.rytirikladno.cz.

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí