Rytíři jsou v plné přípravě na suchu

Rytíři zahájili suchou přípravu na novou sezonu.Suchou proto, že na led až o prázdninách. Na kondičku jim dohlíží nový trenér.

Novým kondičním trenérem je bývalý hráč Kladna Tomáš Horna, na jehož práci dohlíží dvojice hokejových trenérů Otakar Vejvoda s Pavlem Skrbkem. Hráči střídají venkovní prostředí s posilovnou na zimáku a Halou BIOS. 
„Zažil jsem Kubu Strnada, Tondu Melku a Martina Procházku. Život se ale nějak vyvíjí a teď jsem v pozici trenéra. Většinu kluků ale znám, chodil jsem na hokeje, takže o nich vím. Přišel jsem a kromě juniorů, které jsem neznal, jsem věděl. První týden budu kluky pozorovat a budu si o nich dělat obrázek. Je tam dvacet lidí a každý je jiný, takže jsou potřeba nějaká pravidla, ale zároveň i individuální přístup,“ prozradil Horna, který dosud působil u fotbalové Sparty a Českých Budějovic, pro klubový web.
Klub dále uvedl aktuální sestavu: brankáři Adam Brízgala a Landon Bow, obránci Jakub Babka, Jake Dotchin, Karel Klikorka, Ondřej Slováček, Jiří Ticháček a Václav Veber, útočníci Matěj Beran, Ondřej Bláha, Matyáš Filip, Antonín Melka, Albert Michnáč, Martin Procházka, Jaromír Pytlík a Jakub Strnad. 
Kanaďané se připravují v zámoří. S áčkem nabírají sílu navíc junioři Josef Trojna, Ondřej Kouba, Petr Šíma a Lukáš Sýkora.

Jan Murárik
Foto: Rytíři Kladno

min
Tomáš Horna a Otakar Vejvoda (zleva)

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí