Kladno padlo v Liberci a sestoupilo na dno tabulky

Bílí Tygři Liberec vs. Rytíři Kladno 3:2 (3:0, 0:2, 0:0). Kladno spadlo v tabulce na poslední čtrnáctou příčku, bod za třináctým Brnem, s kterým se střetne v pátek na domácím ledě (18.00 hod.).

„Člověk nemusí být velký odborník, aby věděl, že jsme zápas prohráli v první třetině. Hrálo se nahoru dolů a byly tam strašné školácké chyby. Soupeř nějaké udělal taky, ale my je nepotrestali. Poté jsme se dostali do utkání a myslím, že jsme mohli dát i nějaké branky navíc. V závěru jsme si mohli vytvořit tlak, ale vyloučení nás stála hodně sil,“ uvedl po utkání Otakar Vejvoda, trenér Rytířů. A opět tak zopakoval, co kladenskému týmu škodí a sráží na dno tabulky. Hokejově na mužstva jako je Liberec jeho svěřenci stačí, ovšem v oslabení se zápas k bodovému zisku dotáhne jen výjimečně...

Branky a nahrávky: 1. J. Dvořák (Filippi), 6. Filippi (Faško-Rudáš, Ivan), 8. Galvas (Flynn, Faško-Rudáš) – 33. Ticháček (Kusý, Jarůšek), 38. Tralmaks (Plekanec, Ticháček).
Bílí Tygři Liberec: Hrenák (D. Král) – J. Dvořák, McCoshen, Melancon, Ivan, Petrovický, Derner, Galvas – Flynn, Filippi (A), Faško-Rudáš – Rychlovský, A. Najman, Bulíř (A) – Birner (C), Pérez, Klíma – Vlach, Šír, Gajda.
Rytíři Kladno: Bow (9. Brízgala) – Slováček, Veber, Ticháček, Hejda, Martenet, Babka, Klikorka – Sideroff, Plekanec (C), Tralmaks – Kusý, Klepiš, Jarůšek – Bláha, Pytlík, Frolík (A) – M. Procházka, Melka, Beran.
Diváků: 4776.

Jan Murárik
Foto: Bílí Tygři Liberec/Jiří Princ


Počasí Kladno

Předpověď počasí