Kladno v Třinci urvalo bod!

Oceláři Třinec vs. Rytíři Kladno 4:3 pp (1:2, 1:0, 1:1 - 1:0). V okamžiku ukončení duelu v Třinci se Kladno v extraligové tabulce usadilo na dvanácté příčce.

Povedlo se! Kladno se nezaleklo jména silného protivníka a s vědomím, že nemá co ztratit, se do Ocelářů pustilo s dlouho neviděným sebevědomím. Rytíři šikovně narušovali třineckou rozehrávku a dobře zvolený přístup jim přinesl například třetí gól z hole vynikajícího Ticháčka. Ten právě takovou rozehrávku v útočném pásmu zachytil a z vrcholu kruhu prostřelil Mazance. Hosté tím  srovnali skóre a dovedli utkání do prodloužení. Kladenský celek byl aktivnější i ve střelbě na bránu. Ta skončila v poměru 22:27 v jejich prospěch. V prodloužení ovšem více stříleli hráči v červenobílých dresech a jeden z jejich pokusů skončil počtvrté v kladenské síti.
V pátek přivítá Kladno hráče Litvínova (18.00 hod.).

Branky a nahrávky: 10. Pánik (Marinčin), 21. Pánik (Nestrašil, J. Jeřábek), 45. Voženílek (Nestrašil, J. Jeřábek), 62. Voženílek – 4. Tralmaks (Kusý), 17. Tralmaks (Klepiš, Smoleňák), 50. Ticháček (Tralmaks, Martenet)
HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Marinčin, Smith, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Polášek, Nedomlel – Voženílek, Vrána (C), Pánik – Kurovský, Sikora, Nestrašil (A) – Hrehorčák, Holinka, M. Roman – Doktor, Čacho, Dravecký (A).
Rytíři Kladno: Bow (Brízgala) – Dotchin (A), Hejda, Martenet, Ticháček, Veber, Slováček – M. Procházka, Klepiš, Tralmaks – Sideroff, Pytlík, Kusý – Frolík, Melka, Jarůšek – Strnad (A), Babka, Smoleňák (C) – Bláha.
Diváků: 3939.

Jan Murárik
Foto: HC Oceláři Třinec


Počasí Kladno

Předpověď počasí