Rytíři nabízejí výhodné vstupné na prosincové zápasy

Zítřejší duel s Karlovými Vary, předvánoční klání s Vítkovicemi a předsilvestrovskou bitvu s Kometou Brno to jsou poslední souboje hokejových Rytířů v tomto roce. Klub na tato utkání nabízí i výhodné vstupné. 

Na online portálu Enigoo jsou k zakoupení vstupenky na zbylá tři prosincová utkání. První z nich Rytíři sehrají zítra proti karlovarské Energii. Další je na programu v pátek 22. prosince, kdy na Kladno přijedou Vítkovice. Utkání s charitativním přesahem zpestří mimo jiné vánoční trhy před stadionem a tematický doprovodný program. Poslední duel letošního roku Rytíři sehrají v sobotu 30. prosince proti Kometě Brno. Se vstupenkou na tento zápas můžete zdarma navštívit utkání volejbalové extraligy mezi Kladnem a Ostravou hrané později v tentýž den (od 19 hodin v Kladenské sportovní hale). 
Klasický ceník na utkání začíná na 160 a končí na 360 korunách za lístek. Zlevněné vstupné je v rozmezí 130 - 300 Kč a dětské vstupné začíná na 80 korunách. Více informací o vstupenkách získáte na webové adrese www.rytirikladno.cz

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí