Kometa chce do první čtyřky. Zabrání jí v tom Kladno?

Hokejová extraliga se pro kladenské Rytíře dnes přesune na led Komety Brno (18.00 hod.). Domácí stíhají první čtyřku tabulky a s ní přímý postup do čtvrtfinále play off, Rytíři se pokusí chytit stébla a snížit náskok předposlední Mladé Boleslavi.

V polovině listopadu prohrálo Kladno v Brně 1:8. Trenér Otakar Vejvoda k výsledku tehdy poznamenal: „My jsme dnes zaostávali za Brnem ve všech herních činnostech, v bruslení, bojovnosti, chytrosti, nemám k tomu moc co dodat. Kometa byla lepší ve všech aspektech a my jsme jí to svým přístupem usnadnili.“ V té době ještě rytířům svítila naděje na dvanáctou příčku a s ní na předkolo play off. Od začátku letošního roku jim vyhasínala, až definitivně zhasla. 
„Musíme se připravit, nic nepodcenit a hrát na sto procent. Dát do toho všechno, jelikož body potřebujeme a nemůžeme je ztrácet,“ uvedl před dnešním duelem Marek Ďaloga, bek Komety. Brno naposled přivezlo výhru z Českých Budějovic.  
Tip pro sázkaře: Na Moravě rytíři schytali osmičku, ve středu doma od Liberce sedmičku. Brankostroj očekáváme i nyní. Na celkový počet branek sedm a víc, vypsaly sázkové kanceláře kurz 2,41:1.

Jan Murárik
Foto: Kometa Brno

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí