Přijďte na zápas s Livínovem podpořit dobrou věc

Rytíři v neděli potěšili své fanoušky výkonem i výhrou nad Třincem. Dnes (18.00 hod.) hrají doma s Litvínovem a dá se čekat podobně uvolněný hokej. Navíc můžete podpořit charitativní akci.

Na podporu nadačního fondu Úsměv nejen pro Kryštofa navlékne kladenský tým speciální sadu růžových dresů. Ty po utkání zamíří do dražby na aukčním portálu www.sportovniaukce.cz
Kladenský klub na svých webových stránkách uvádí: Aukce odstartuje v průběhu utkání a potrvá dva týdny. K dispozici budou dresy všech hráčů kladenského áčka, včetně těch, kteří do zápasu nezasáhnou. Společně s dresem dražitel získá certifikát pravosti a autentické zápasové stulpny. Výtěžek z aukce bude v plné výši věnován nadaci Úsměv nejen pro Kryštofa.
Na konto nadace půjde také výtěžek z prodeje limitované edice fanouškovských předmětů, které budou dostání v klubovém fanshopu. Připraveny jsou šály, miniaturní dresy, ale i puky, které vlastnoručně podepsali vybraní hráči A-týmu. Kotouče jsou podepsané všechny do jednoho, ale zabalené v krabičkách tak, aby nebylo vidět, kdo konkrétně daný puk podepsal. Jeho nákup je tak svým způsobem loterie, ovšem s jistou výhrou. Přímo na stadionu pak za volitelnou částku budou k zakoupení speciální náramky. Ty ale bude možné platit pouze v hotovosti.
Utkání samotné může být atrativní i tím, že z rytířů spadla deka ze strachu z baráže. Už v neděli, kdy bylo jasné, že je boj o záchranu extraligy v dubnu nemine, zahráli proti obhájci titulu parádní hokej. Byla radost na ně koukat a věříme, že tahle radost bude mít dnes pokračování.
Tip pro sázaře: Litvínov má ještě naději na umístění v elitní čtyřce. Pro splnění cíle musí dnes vyhrát. Vítězství v základní hrací době cení sázkové kanceláře kurzem 1,55:1, remíza 4,9:1.

Jan Murárik
Foto: Rytíři Kladno


Počasí Kladno

Předpověď počasí