A je to tady! Startuje třetí baráž Rytířů v řadě

Kladenští Rytíři dnes (17.00 hod.) před kamerami České televize vstoupí do třetí baráže o extraligu za sebou. Bude jim Vsetín těžkým soupeřem?

„Systém je nespravedlivý. Zatímco je tento formát baráže, tak tým z Chance ligy vždy celkem jednoznačně vyletěl. Bohužel, my se tady mlátíme do finále, jedeme na krev a extraligový tým odpočívá. Někteří říkají, že to je i nevýhoda, protože nejsou rozehraní. Já si ale myslím, že jim stačí maximálně dva zápasy a budou rozehraní až až, toť můj názor. Myslím, že to není fér,“ líčí své rozpoložení vsetínský útočník Miroslav Holec. Každopádně jeho i zbytek týmu přijede do Kladna povzbudit plný vlak fanoušků. 
Pověstnému odéru slivovičky v hledišti vsetínského sektoru budou čelit rytíři v čele s Jágrem, Frolíkem, Klepišem, Jarůškem a hvězdným Ticháčkem. Zkušeností i dovedností dost na to, aby Kladno hrálo extraligu i příští sezonu...

Tip pro sázkaře: Hokejoví experti vesměs tipují, že Vsetín jeden zápas vyhraje, že série neskončí s nulou na kontě výher kladenského protivníka. Někdo favorizuje Valachy hned pro dnešní zápas. Jsou rozehraní, rytíři přes měsíc jen trénovali. Pokud zariskujeme, pak neprohra hostů v základní hrací době je sázkovými kancelářemi ceněna kurzem 2,17:1.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí