Anketa: Kdyby trénoval Kladno Václav Sýkora, byla by to bomba

Větu z titulku vyslovila legenda světového hokeje Milan Nový. I další bývalí hokejisté Kladna ochotně vyjadřovali svůj pohled na možné jméno nového kouče Rytířů. Přinášíme vám, vážení čtenáři, jejich odpovědi na otázku Máte představu, kdo by mohl trénovat Rytíře?

Josef Vimmer: Koho tipuji? Nikoho. Myslel jsem si, že Čermák, ale ten to prý nebude.

Miloslav Hořava: Já to určitě nebudu. Sice nyní nic nemám, ale po odchodu ze Sparty jsem si vzal volno. A ani se nezajímám, kdo je z trenérů volný. Podle mého to není tak jednoduché sehnat trenéra.

Václav Sýkora: Mě napadl Míla Hořava. Jinak nemám představu, kdo je volný a mohl by trénovat Kladno. Já to nebudu.

Jan Neliba: Ať to zkusí někdo z mladých trenérů. Ať si zkusí, jaké to je pracovat s legendou Jardou Jágrem. Konkréní jméno mě nenapadá. 

Martin Kuthan: Tip nemám. Nevím, jestli by volba Davida Čermáka byla tou ideální. Rád bych na Kladně viděl Tomáše Plekance s Ondrou Pavelcem.

Jiří Filip: Nevím, co je na výběr. Tipoval bych Davida Čermáka, ale mým přáním je Václav Sýkora.

Jan Novotný: Myslel jsem si, že by to mohl vzít Čermák, ale ten prý zůstává trenérem mládežnické reprezentace. V tom případě by měl přijít někdo úplně cizí, ne Kladeňák. Těch už se u týmu vystřídalo dost.

Milan Nový: Nevím, nemám o volných jménech přehled. Není to asi jednoduché někoho sehnat. Pro mě by bylo nejlepší, kdyby měl něco společného s Kladnem. Slavíme sto let, tak by to chtělo vyhnout se baráži. Vše závisí na Jardovi Jágrovi. Rád bych na tom postu viděl Vencu Sýkoru. Ten má jméno. Zdál by se mi ze všech nejlepší! Kdyby to byl Venca, byla by to bomba.

Jan Kruliš: Kladno je specifické a sehnat někoho k Rytířům není snadné. Navíc Jarda Jágr hraje poslední sezonu, tak o to bude prostředí specifičtější. Vůbec nevím, kdo z trenérů je v současné době volný.

Lubomír Čužák Rys: Představu nemám. Slyšel jsem jména Holáň nebo Čermák. Podle mě to ale musí být Kladeňák. Třeba Sýkora, Neliba, Tatíček. Mým přáním je dát do role motivátora Vladimíra Kameše.

Tip redakce: Vladimír Růžička nebo Marián Jelínek.

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí