Legendy kladenského hokeje budou opět řádit na ledě!

Kdo nebude mít po pátečním a sobotním play off s Jihlavou hokeje po krk, nebo se naopak bude potřebovat hokejově uklidnit, ten může zajít v neděli 19. března na první plochu kladenského zimního stadionu. Tam v 17.30 hod. začíná utkání okresní hokejové ligy AMHL mezi družstvy HC Ovce Kamenné Žehrovice a HC Žilina Old Boys-Kovárny.

Toto utkání bude pikantní hlavně tím, že se v něm proti sobě postaví dva známí kladenští hokejoví bratři – Ondra a Honza Krulišové. Honza, bývalý kladenský obránce, který se v dresu Žehrovic v tomto roce rozehrál do skvělé formy, se bude na ledě snažit zošklivit oslavu 43. narozenin mladšímu bráškovi Ondrovi, který byl dlouholetým obráncem HC Kovárny, kustodem kladenského áčka a na zimním stadionu v Kladně provozuje věhlasný obchod O.K. Sport. 

A toto nejsou jediné hvězdy, na které se můžete těšit. V dresu Žehrovic dále pravidelně nastupují bývalí extraligoví hráči Zdeněk „Bača“ Hrabě, Milan „Ruchy“ Ruchař, Jirka „Bican“ Petrus, Milan „Koleso“ Kolísek nebo Radek „Lotar“ Knotek, jehož synátor Tomáš táhne letos střelecky hradecký HK Mountfield. Také se můžete těšit na hrajícího trenéra Žehrovic, kterým není nikdo menší než nejlepší střelec československé hokejové historie Milan „Balík“ Nový, který je v případě potřeby připraven i naskočit na led, jak se tomu již letos stalo. Dále v mužstvu Žehrovic v letošní sezóně září frontman kladenské skupiny The Beatles Revival, Luděk „Předseda“ Maulis, který je dokonce na pátém místě v kanadském bodování, což je důkazem, že v takovémto mužstvu hvězd se musí občas prosadit i naprosté hokejové hovado. A vo tom to je.

V dresu Žiliny se zase objeví například bývalé pravé křídlo „Balíka“ Nového legendární Jirka „Dudy“ Dudáček, známý komik a hokejista Láda Náprstek, tuchlovický realitní baron a operetní zpěvák Zdeněk Folprecht, známý cvrčovický císařův pekař Martin Suk, bývalý útočník HC Řisuty Ondra Jaroš nebo rtuťovitý pizzař Skála. Z kladenského podzemí se vynoří a obléknou dres Žiliny známí zbojníci Curo Jimenéz a Frankie Humorous. V brance se můžete těšit na známého kladenského disc-jockeye Jirku „Juhy“ Juhásze. A jako trenér se postaví na lavičku Žiliny mistr zákulisních intrik a manipulací, legendární bělovlasý hokejový nadšenec Karel Stříbrný. A vo tom to je.

Kostku bude obsluhovat legenda kladenského boxu časoměřičů pan Novák a svůj život a obličej lehce dočervena zabarvený konzumací lahodné sloučeniny C2H5OH dá v tomto exponovaném zápase všanc univerzální sudí Pavel „Pinda“ Řešátko. A vo tom to je.

Přijďte, nebudete rozhodně litovat! A všichni kamarádi a známí Ondry Kruliše a také všichni lidé, kterým kdy prodal izolepu nebo takovou tu flašku s tím sosákem, jsou zváni od 19.15 hod. do restaurace Mezi Puky na zimním stadionu, kde proběhne velkolepá oslava jeho krásných kulatých čtyřicátých třetích narozenin. Náměty na dárky: Ondra pije rum. Viagru a Cialis sice k pevnosti rozhodně nepotřebuje, ale určitě mu nemůže uškodit… A vo tom to je!

- red -

ovcekrulisove

Milan Ruchař - Honza Krulis (ještě v dresu Kováren) - Ondra Kruliš - Bača Hrabě

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí