Rytíře opustil Američan. Mladíci se vrátili mezi juniory

Včera nastala v týmu hokejových Rytířů větší akce "škatulata, hýbejte se". První tým opustil cizinec a někteří hráči se vrátili na sezonu mezi juniory. Dva hráči z kladenského kádru posílí Řisuty.

Do druholigových Řisut putoval Havelka s gólmanem Švihálkem. Částečně za juniory i Řisuty mohl hrát mladičký americký bek Nilsen (19). Nabídku trenérů ovšem odmítl a zvolil prý návrat přes oceán do kanadsko-amerického hokeje. 

V kádru áčka zůstalo dvacet hráčů. Patyk, Bláha, Schildhabel a Stahl odešli zpět do juniorů. Další junior Keszi v současné době marodí. Do juniorů trenéři zařadili také Tomáše Vildumetze, který přišel z pražské Slavie. "Nilsen dal přednost kanadské juniorské soutěži. Pro nás je dobré, že jsme ho v přípravě viděli. Aspoň jsme měli srovnání s našimi mladíky. V prvním týmu jsme ponechali Daniela Kružíka a pozvali jsme obránce Martina Leňďáka z Havířova. Švédové u nás zůstávají. Zatím je to dobré, uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Další novou tvář v těchto dnech neočekáváme. Tento týden pokračujeme v jednofázové přípravě, do které ve středu odpoledne zařadíme ještě pilování střelby. S přípravou jsem spokojený, hráči trénují dobře," informoval Vaše Kladno trenér Miloslav Hořava.

Jan Murárik

vyrazdojunioru

Do juniorů se vrátili také Schildhabel s Bláhou

vyrazrytiri

Rytíři zařadili mezi juniory slávistu Vildumetze

vyraztreneri

Trenéři Hořava s Paterou zúžili kádr na dvacet hráčů

vyrazzhavirova

Z Havířova přišel bek Leňďák


Počasí Kladno

Předpověď počasí